Varusteet&reitti

Helkaman hybridipyörä ja Atala Scorpion -maastopyörä. Pyöriin on hankittu tavaratelinelaukut sekä juomapullotelineet. Maastopyörään vaihdoimme tavaratelineen, jotta kantavuus paranisi. Sisäkumeja on molempiin pyöriin varalle kaksi ja ulkokumeja yhdet, lisäksi on renkaiden paikkaussetti. Renkaiden täyttö onnistuu helposti, hankimme jalkapumpun joka näyttää tarkan ilmanpaineen ja joka käy lisäosien ansiosta minkälaiseen fillariin tahansa.

Saimme sponssauksena pyöräilykypärät ja -housut sekä sadevarustuksen. Perusvaatetus kulkee mukana tyhjiöpusseihin pakattuna. Lisäksi meillä on huomioliivit, pyöräilyyn tarkoitetut käsineet ja ajolasit. Saimme omilla virityksillä pyöräilykypäriin otsalamput kiinni, joten pimeässäkin näkee eteensä.

Yöpyminen tapahtuu teltassa, joten sellainenkin on hankittu. Teltan suojaksi hankimme myös pressua siltä varalta, ettei teltta pidäkään vettä kunnolla. Makuupussit kestävät 25 pakkasastetta, joten paleltumaankaan ei pääse. Makuualustana on itsestääntäyttyvät alustat, jotka totesimme tavallisia retkipatjoja paremmiksi. Ruuat valmistuu retkikeittimessä, johon on mukana jatkuvasti vähintään kaksi varabutaania. Mukana on myös hyttysmyrkkyjä ja ensiapuvarustus.

kartta

A) Seinäjoki
B) Nordkapp

Reittejä ei olla kummemmin suunniteltu etukäteen. Ainoastaan Oulun ja Kemin kohdilla moottoriteiden kiertämiset on etukäteen katsottu ja kartat tulostettu. Reissussa meillä on mukana perinteinen tiekartta tulostettujen karttojen lisäksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

32 + = 37