Missä on muut retkipyöräilijät?

Tuos Kaustisten ja Toholammen välillä ei näkyny ku näitä hotellipyöräilijöitä. Eikö kukaan telttaile enää? :0

Jokatapauksessa, matka Toholammelle meni yhdes hujaukses. Ullavan St1:llä piti pysähtyä tankkaamaan ja hoitamaan palaneita olkapäitä. Toivottavasti toi kortisoonimömmö auttaa, ettei enää huomenna olis niin kipee. Huomenna polkastaan Ylivieskaan, matkaa on noin 30km. Ei matka eikä mikään siis! Siinä ollaan yks yö, niinku ennen reissua jo suunniteltiin.

Tarkotus oli jäädä n. 8km Toholammesta eteenpäin yöks sellaiselle pienelle rannalle. Mahto olla veneranta tms. Eipä siitä tietenkään mitään tullu, just sattumalta siinä kohtiilla oli uuden asfaltin teko kesken. Poljettiin sit vielä muutama kilometri ja päädyttiin puutavaran lastausalueelle. 😀

Mut kyl on kiva laittaa nukkumaan ku käki kukkuu ja linnut visertää!

Yksi vastaus artikkeliin ”Missä on muut retkipyöräilijät?

  1. Mamma

    Voi voi noita palaneita olkapäitä. Koittakaahan nyt saada parantuu. Turvallista matkaa. <3

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

98 − = 95