Paarmat tahdittaa matkaa!

Eilen polkastiin Evijärvelle, käytiin kaupassa ja pysähdyttiin levikkeelle syömään. Matka sujui ripeästi, johtuen paarmoista joita yritettiin epätoivon vimmalla polkea karkuun.

Ruoka saatiin levikkeellä viittä vaille valmiiks, kun taivaalta putos yhtäkkiä saavikaupalla vettä. Sade ei kestäny kauaa, mutta varooksi laitettiin teltta pystyyn ja pressu päälle. Saatiin tehtyä pressusta pieni katoski, jonka alla ruuanlaitto jatkui. Toki meidän ruuanlaittokatos romahti lähes heti, kun saatiin safkat tehtyä loppuun… Ja hetken päästä jatku sadekki. Vettä tuli, ja sen mukana ukkonenki. Oltiin peitetty pyörät ja pyörälaukut pressulla, mutta eipä se paikoillaan pysynyt. Näin sitte oli kaikki tavarat märkiä…

Yö vietettiin siis samassa paikassa, nyt aletaan keräillä tavaroita kasaan ja suunta kohti Kaustista, jossa olis tarkoitus pitää ruokabreikki. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

32 − = 31