17 päivää lähtöön!

Jos nyt aluksi kertois vähän alkufiilistelyjä ja tunteita ennen reissua.

Jännitys on aivan huipussaan, eikä malttais millään enää odottaa lähtöä! Jännitystä lisää se, ettei olla aikasemmin kun haaveiltu tällaisesta reissusta. Retkikeitin, teltta sekä makuupussit ja -alustat on tullut testattua. ..parvekkeella 🙂 Kaikki todettiin toimiviksi!

Eniten mielessä kuitenkin pyörii yöpyminen sekä matkan loppupuolella odottava Nordkapp -tunneli, jossa matkaamme ensin n. 3km alamäkeen ja sitten n. 3km ylämäkeen (9% nousu ja lasku). Ja kaikki tämä syvimmillään 212m merenpinnan alapuolella! 😀

Jännityksellä odotetaan mitä kaikkea tullaan kokemaan tällä reissulla! <3

10 vastausta artikkeliin ”17 päivää lähtöön!

 1. paula kontio

  uskon, että yösijaa löytyy
  laittakaapa matkareittiä
  niin mahdolliset majoittajat
  ja muonittajat
  ottavat teidät avosylin vastaan

  lahdessa meiltä löytyy ruokaa ja yösijaa

  Vastaa
  1. C&R Artikkelin kirjoittaja

   Tarkoituksena on tarjouksesta huolimatta nukkua teltassa, missä ikinä tulemmekaan yöpymään. 🙂
   Kiitos kuitenkin! 🙂

   Vastaa
 2. veli karvinen

  Näin Retkipyöräilyn harrastajana. Suosittelisin…kannattaa ottaa ja laittaa ylös kaikki mahdolliset yöpaikka tarjoukset katon alle…Jos ei muuten niin varalle. Pohjoisessa on ikävä taipumus säätiloilla viiletä yllättävänkin paljon. Kerran kesäkuussa sain lunta niskaan ja maahan 5cm. Joskus vettä voi tulla niinpaljon että, yön aikana kamoja ei saa kuivaksi. Vasitenkaan teltassa. Suurin riesa voit kuitenkin olla tuuli. Viimekesänä järjetön veden tulo. Lykkyä kuitenkin ja onnea reissuun. Hyvän asian puolesta ainakin tempaisette.

  Vastaa
 3. madde

  Kun on satanut 5 päivää putkeen ja kaikki kamat ovat vähintäänkin kosteita saattaa sisätilamajoitus ja kamojen kuivausmahdollisuus houkutella.

  Meinaatteko pysähdellä turuilla ja toreilla ja kerätä kannatusilmoituksia?
  Niistä voisi laittaa tänne tietoa etukäteen tyyliin ”huomenna ylivieskan ärrällä klo 12-13”, niin voidaan facebookissa masinoida allekirjoittajia paikalle.

  Vastaa
  1. C&R Artikkelin kirjoittaja

   Tarkoitus olis kerätä kannatusilmoituksia reissun aikana. Keräyspaikat ilmoitamme blogissa. 🙂

   Vastaa
 4. veli karvinen

  Lisään vielä pikkuvinkkinä…Mukavia telttapaikkoja löytyy pikkukunnista kun tökääntyy vaik huoltsikalla ja kysäsee paikalliset uimarannat…on vettä missä peseytyä ja yleensä rauhallista…Esm. Torniossa on mukava pikkuranta pohjoispäässä…kunhan ei ole ronkeli. Leirintä-alue maksut on n.17€/yö telttapaikasta….myös huoltamojen takapihat on käyttökelposia ja yleensä saa luvan laittaa teltan pystyyn… ja aamukahvi on lähellä..

  Vastaa
  1. C&R Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos taas vinkeistä! 🙂
   Huoltamoiden takapihat tuli uutena tietona, loistava idea! 🙂

   Vastaa
 5. Phuuphuu

  Mussukat aattelitteko ylivieskan kautta pyöräillä? Voitas tynnyri sauna lämmäyttää teille anoppilassa 😀 Voisin kysästä jos sais jonku jutskun töi paikalla että saisitte kannatusilmotuksia kerätä 🙂

  Niin Thiipu ja millaska huutelee täältä tontunperssiistä 😀

  Vastaa
  1. C&R Artikkelin kirjoittaja

   Kyllä vaan! Suunnitelmis oli soitella teille sitte ku ollaan lähempänä. 🙂 Mut olis tarkotus olla ihan yö Ylivieskan suunnilla! Me vielä soitellaan asian tiimoilta!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

42 + = 47